• Kljub nevzdržnim in nezdravim razmeram ob magistralni cesti, želijo cesto še razširiti in usmeriti ves promet iz hitre ceste Ormož - Markovci skozi naselje Spuhlja in Ormoško cesto na Puhov most!

  • Pod pretvezo obnove ceste, želijo cesto razširiti, da bi zadostovala evropski direktivi za količino prometa, ki se bo še povečala. Zdajšna širina ceste za lokalni promet popolnoma zadostuje, manka ji samo kolesarska steza in ponekod pločnik.

  • V ostalih občinah, so poskrbeli za obvoznice, na Ptuju pa so nas odgovorne službe izdale! Seveda si želimo varno obnovljeno cesto, vendar brez tranzitnega tovornega prometa.

  • Do zgrajene obvoznice, bi bila "rekonstrukcija" te ceste nov krč ranga "Puhov most"! V času gradnje bi bili maksimalno ogroženi pešci in kolesarji. Posebaj pa naši šolarji za katere pa sporni projekt ne predvideva šolske poti!

Copyright 2021 - Civilna iniciativa za ptujsko obvoznico

Oddaja pripomb na projekt rekonstrukcije ceste "Ormorška cesta - Spuhlja"

Ker se 17.5 izteka rok za pripombe na projekt rekunstrukcije ceste "Ormoška cesta - Spuhlja", pozivamo zainteresirane krajane, da oddajo pripombe na projekt.

Pripombe je možno oddati po elektronski pošti predstavnikom četrtne skupnosti Jezero in Spuhlja. Ob enem se bodo lahko pripombe oddale v pisni obliki v sredo 16.5.2018 od 18. do 20 ure v Domu krajanov Budina Brstje, ter v Večnamenski dvorani v Spuhlji.

Elektronski naslovi:
Marjan Rogina: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Jure Hanc: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Projektno dokumentacijo najdete na spletni strani Civilne iniciative za ptujsko obvoznico www.ptujskaobvoznica.com .

Get started with blogging on howtostartblogging.com

PtujLeaks

f t g